lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

Mer kortdagar, tack!

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Det var typ hundra år sedan jag skrev här, men nu är jag tbx! Hoppas alla har haft det bra under tiden, det har i alla fall jag :)
    Idag så slutade jag 13.30, alltså hade jag kortdag. Me like! Man borde faktiskt ha kortdag varje dag i skolan, då skulle alla orka med skolan mycket bättre. När man är tonåring så händer det så himla mycket, alla hormoner flyger runt i kroppen och man vill va med kompisar och göra roliga saker istället för att bara plugga. Om man då fick lite kortare dagar i skolan så skulle man hinna med både skolan och roliga saker, och alla skulle bli nöjda och glada :) Vi som är går i nian (och för många andra årskurser) så går man först i skolan 7 timmar, och sen när man kommer hem sitter man ungefär 1 timma med läxa, alltså "jobbar" man 8 timmar om dagen, precis som vuxna! Det är väl ändå lite ologiskt? Jag skulle kunna tänka mig att gå ett extra år i skolan, och ta ut de timmar jag missar på alla kortdagar där.
    Jaja, nu släpper jag skolan! Jag har fått nog av skolan idag. Nu ska jag istället ut och cykla en sväng, och sedan ska jag till Alingsås och sjunga. Om någon inte vet det, så går jag på "MX rockschool" som det kallas, och där går jag 1 gång i veckan. Alla i gruppen (vi är fyra st) väljer varsin låt som sedan folk som spelar andra instument lär sig. Jag har valt I love rock n' roll med Joan Jett och Sweet child o' mine med Guns n' roses. Den sista gången spelar alla instrument och sångaren som valt samma låt ihop inför ca 150 pers. Askul! 
    Aldeles nyss kom jag hem, efter att ha varit framme vid polisen och hämtat ut en cykel! Lämnade in den där i oktober förra året för jag hittade den i ett dike, och nu när jag pratade i polisen i telefonen angående min stulna tröja nämde jag cykeln, och då sa dom att det bara var och komma och hämta den :) Den är dock inte jättesnygg, färgen är illgrön och sadeln har lite hål där och där haha, men vi ska måla om den och köpa ny sadel.
    Nu ska jag ut och cykla, så ni alla får ha det så bra, kram