lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

Fullt upp :)

Kategori: Allmänt

Hej!

Det är fullt upp för mig, fast bara med roliga saker förstås! I går var jag och shoppade i Gbg hela dagen, pekade ut för mamma och mormor vad jag ville ha i julklapp, så jag köpte inget :) På kvällen var jag på aerobics. Idag har jag vart på möte i Ljung ang. Tjejgruppen. Kan bara säga att det var myyycket bättre än vad jag förväntade mig! Nu sker det saker här :)))))))  Men vill inte avslöja något än ;) Nu passar jag på att det lite lugnt innan jag ska till Elin och rida Bismark, var så länge sen jag red!! (Dumma älgjakt..) !!

I morgon har jag inget inplanerat och så ska det förbli :) Eller jo, jag ska på boxning på kvällen, men det är så kul så det räknas inte ;) Sen så jag baka lite inför mammas kalas på lördag och såklart kolla på idol på kvällen. Mysdag blir det :)

Höörs snart!
Elin