lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

Trött efter gårdagen!

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Blev en riktigt rolig kväll igår hos Malin, och alla var supersnygga i sina i vissa fall annorlunda dräckter ;) Vi åt god mat, kollade på en läskig film och körde en ganska oseriös variant av anden i glaset. Det var riktigt roligt!

Blev ganska sent så är inte världens piggelin idag, men har iaf krattat ute i trädgården och städat inomhus. Har även kollat på hela idol från i fredags .. kollade då med. Så blir det när man är lite för trött. Ska iaf på salsan med mamma i eftermiddag, och sen ska jag soooooova (tidigt!!!).

I morgon blir det återträff med fransk-gänget, kul! På onsdag blir det troligtvis Gbg, och på torsdag ska jag på ett möte angånde min tjejgrupp(!) :) Ni får veta mer om vad exakt mötet handlar om senare ..

Ha en superbra söndag!!

Elin