lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

Dålig nattsömn och bloggtips!

Kategori: Allmänt

Bonjour! :)

Är riktigt trött idag, då jag och lillebror Mattias sov i samma säng i natt, och ja, var ganska trångt och varmt om man säger så ;) Somnade ca 23, vaknade hundra gånger, och klev upp kl 7.. Det var nog sista gången vi sov i en enmanssäng ihop!

På sådana här lite tråkiga, trötta dagar är det alltid mysigt att kika runt på olika bloggar. Så tänkte tipsa er lite om bloggar jag brukar kika in på då och då, om ni som jag vill ha en lugn och skön lördagsförmiddag! :)

Kenza: En modebloggerska, som nog de flesta känner till. En perfekt blogg om man vill ha lite modetips, och dessutom skriver hon underhållande och posetivt!



PT-fia: En tjej som skriver om hälsa, både psykiskt och fysiskt, på ett underhållande och peppande sätt. En blogg man går ifrån med en leende på lepparna!



Catago: En intressant och lärorik hästblogg, som diskuterar produkter, ridning och hästhälsa. Man får följa de två tjejernas (som driver bloggen) tävlingskarriär uppåt, och det finns alltid något nytt att läsa om.



Baktokig: Sugen på att baka? LÄS DENNA BLOGGEN! Mer gott än du någonsin kan drömma om, och alltid fantastiskt fina bilder! :)