lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

monday ;

Kategori: Allmänt

Hej!

Lång men kul är vad min dag har varit. Jag har tur som börjar skolan 10.10 på måndagar, då hinner man vakna till i sin egna takt efter helgen :) I morse tog åt jag en god frukost och gick sedan ut och gick i ca 30 min, så härligt! Jag älskar morgonpromenader, och det finns inget som får en att vakna till bättre än en sådan.
I skolan var vi och kikade på en kul utställning på biblioteket om second hand, och sen fick vi sluta kl 15.00 :) Soft dag, HADE det varit, om jag inte suttit kvar och gjort färdigt svenskan. Men det var rätt soft ändå, fast jag kom hem vid halv 5. Det enda jag har gjort sen jag kom hem är pluggat, ätit och promenerat med mamma. Det finns så lite tid när skolan kommer igång med läxor och allt att man inte har tid till något annat.. Man blir så trött så man orkar inte lixom. Men dagen har vart kul iaf, det är huvudsaken :) Och nu orkar jag inte skriva mer, känner att inget vettigt kom från mina fingrar idag ;)

Bye