lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

sjuk igen? njaa

Kategori: Allmänt

Hej! I förmiddags var jag med mamma på jobbet för att sortera och fixa till det sista bland hennes grejer. Nu har alltså 75 % av familjen sommarlov!

Efter lunch skulle jag och Emma tvätta farmor och farfars lekstuga, vi ska nämligen måla den sen, men jag blev sjukt trött och mådde ganska dåligt. Jag fick värsta tröttattacken, orkade inte röra mig från soffan! Men Mattias var snäll och ställde upp, så han och Emma fixade det istället :)

Nu har jag legat i soffan sens lunch. Börjar bli piggare nu som tur är, för i morgon blir det Liseberg! De senaste 4 veckorna har jag vart lite dålig till och från. Har haft lite feber ibland, varit förskyld, haft ont i halsen, varit sjukt trött och ibland bara orkat ligga i soffan. Det är så jobbigt att det inte vill gå över, för jag antar att det är det som spökar nu med. I och för sig så kanske det är i kombination med ganska sena kvällar. För att jag ska vara pigg måste jag lägga mig vid nio, men nu har jag inte släckt lampan förrän ungefär kl 12 varje kväll. 

Ha en trevlig dag! ;)