lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

No strings attached

Kategori: Allmänt

Gokväll! Så himla gött med fredag!! Började dagen i skolan med två prov som tröttade ut min hjärna massvis, sedan stack jag en sväng till gymmet, och sen var det äntligen riktig helg :) Hyrde en film förut, No strings attached hette den, och den var jättebra alltså! Sådär helt pefekt romantisk, rolig och alldeles, alldeles underbar! Typ lite som "Someting borrowed". Och sen var ju Natalie Portman och Achton Kutcher innehavarna av huvudrollerna, vilket inte gjorde det hela mycket sämre :)
 
Och nuuu ropar sängen på mig. Ska försöka vara pigg i morgon, för ska packa och fixa massa inför Lund på söndag (ska vara på Lunds Tekniska Högskola en hel vecka, exciting!!) och på kvällen är det lite Halloweenfestligheter med kompisar som gäller. Kommer bli en toppendag!
 
Sov sött ♥