lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

De senaste dagarna

Kategori: Allmänt

Hej bloggisen! Idag är det söndag och solen skiner och jag sitter på ett café och dricker ice coffee. Mmmhmm :) Flyget fr NZ t Sydney gick finfint i torsdags och jag kom hem till tjejernas lägenhet ca kl 20.30, kändes väldigt skönt att vara tillbaka här där jag känner människor och kan staden. Tänk vilken skillnad det var på förra gången jag landade i Sydney, den 4 november, då jag inte kände någon, inte visste vart något låg och aldrig hade rest själv innan. Och nu inte ens 2 månader senare känns det som att komma hem haha! Men det är ju asgött att det blev så!! 
 
I fredags började jag dagen med att sätta mig på ett café och organisera allt inför östkustresan i januari. Massa information på massa papper så ville bara få ordning på allt så att jag kunde få en ordenlig överblick. Sedan gick jag lite på stan och handlade bla ett par jeans. På eftermiddagen åkte jag och några av tjejerna (nu är vi 9 st svenska tjejer i lägenheten) till Ikea där vi åt köttbullar och kanelbullar och svenskt lösgodis ♥♥♥♥♥ Älskar Sverige känner jag bara, kulturen sitter så himla djupt rotad alltså, tänk liksom att en kanelbulle kan skapa så mycket känslor?! Köpte iaf en filt, kudde och madrass så att jag kan sova gott i lägenheten :) Somnade sedan som en stol vid halv 10 ;)
 
I lördags, igår, sov jag t halv 10, sov alltså ca 12 h vilket var välbehövligt! Sedan satte jag mig på ett café igen och fortsatte kolla upp grejer inför östkusten. Shoppade även ett par nya skor samt flipflops vilket var nödvändigt då jag glömde mina converse i fox glacier och fick slänga mina ballerinas då jag glömt dem våta i en plastpåse... Så hade bara joggingskor och ett par flipflops jag haft sen jag var 12 kvar ;p Sedan kl 16 mötte jag upp en kille jag lärde känna under NZresan på Darling Harbor och sedan kl 17 kom resten av NZfolket som också var i Sydney! Superbra kväll, vi kollade på fyrverkerierna på Darling Harbor och gick sedan ut och dansade. Kom hem lite efter 3. 
 
Och iiiidag får vi se vad som händer! Ska kolla färdigt om vad som finns att göra i de olika städerna under östkustresan i alla fall. Skönt att ha det gjort sen!! :) 
 
Här kommer lite bilder från Ikea samt gårkvällen! Puss och kram ♥