lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

Blandat med mera och så vidare

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! Japp, jag lever fortfarande även om bloggen är ganska död för tillfället ;) Är det sommar så är det! Sådan himla fin sommar vi har också, sol och varmt nästan varje dag! Någon regnskur då och då kan man ju ändå leva med. Läntar dock ihjääääl mig till sydeuropa. Tänker mig Nice... eller någon Italiensk kuststad... eller någon spansk stad... men det får vänta!
 
Just nu håller jag på att ladda upp inför uppkörning (japp, den är bokad! *nervös**rädd**skäckslagen**dödens*), planerar inför hösten (berättar mer när allt är lite mer bestämt, men kan avslöja att det handlar om en längre tids utlandsvistelse!! :D), åker på massa dagsutflykter med la familia samt försöker träffa mina kära vänner lite mellan svängarna. Jobbar gör jag inte just nu, men har redan jobbat 3 veckor i sommar och i augusti, september och oktober blir det mer på ett café - himla trevligt jobb (förhoppningsvis)!
 
Förra helgen såg jag dessutom Robbie Williams med Frida som hade fixat biljetter i sista sekund - gryyym var han! Och vilken feeling det var där han sjön låten "feel", fick på riktigt kämpa för att hålla tillbaka tårarna och inte förstöra min mascara haha!
 
Dagen efter åkte jag till Halmstad där familjen var. Vi campade på Tylösand och sedan drog vi vidare till Smögen. Har haft en riktigt bra vecka :) Igår var vi dessutom på Skarasommarland med kusinerna, det stället tröttnar man aldrig på ;)
 
Jaja, nog babblat! Återkommer om ett tag (kan handla om timmar, kan handla om dagar, kan handla om veckor) med lite bilder från det senaste. KRAM ♥