lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

2 dagar kvar...

Kategori: Allmänt

Hej! Har haft ett par fullspäckade och väldigt roliga dagar nu! Känner mig dock otroligt trött och skulle i princip kunna somna på fläcken.. Dock är det väl bra om jag börjar vända lite försiktigt på dygnet nu så att jag inte får värsta chocken när jag kommer fram och dygnet är tvärtom (fast det lär jag väl få ändå hehe).
 
De senaste dagarna har jag träffat många för sista gången innan resan. Ganska ledsamt, men samtidigt är det lite svårt att förstå så det har inte varit jättejobbigt :) I tisdagskväll var som sagt Elin här. Vi handlade och lagade tacos och gjorde fruktsallad med glass och choklaskross till efterrätt, mums! Sedan kollade vi på en skräckis som inte var jääätteläskig men ändå läskig (typ lagom läskig), och ja, vi hade helt enkelt en väldigt rolig och mysig kväll! :)
 
På onsdagen började jag dagen med att fixa massa grejer inför Australien. Vid 13-tiden hämtade jag upp Johanna (Sagré) och vi drog in till Alingsås och fikade och kikade i affärer. Vi hade det supermysigt, men guud vad det regnade på hemvägen! Fick nästan stanna intill kanten på 90-vägen en gång för man såg knappt vägen. När jag kom hem kom Linnéa, Sandra och Linda hit för att äta sushi - gott som alltid (även om det rådde delade meningar om det under kvällen;)). Kl 18.30 var det musikquiz på kärven som gällde, och vi kom INTE sist i alla fall ;D (näst sist). Till vårt försvar var vi det yngsta laget samt att vi endast var 6 pers i vårt lag...
 
Idag gick jag upp ganska tidigt och så drog jag, mamma och Mattias till Alingsås och kusinerna :) Vi hängde där till kl 13 typ då vi allihop gick bort till mormor som hade lagat god lunch och bakat smarrig kaka ;) Var en väldigt mysig dag där, och var lite jobbigt att säga hejdå.. Efteråt åkte vi in till stan där jag köpte lite nödvändigheter inför resan och var lite smakråd åt mamma. Väl hemma har jag duschat, ätit och nu är det snart dags att dra sig mot Shell för att säga hejdå till några till (Linda jobbar så då samlas vi där), och sedan ska jag nog köpa lite godis av henne och sedan gå hem och myyyyyysa.
 
Åh, kommer sakna alla fina människor mycket! ♥ Man fattar inte riktigt hur värdefulla alla är förrens man måste säga hejdå till dem alla och lämna allt bakom sig för ett tag. Tur att facebook, mobil, snapchat, blogg och skype finns säger jag bara!!
 
Nä, nu ska jag blåsa håret och sen knalla bortåt. Vi hörs!
 
Lite bilder från det senaste: