lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

Mattias blir gammal som gataaa

Kategori: Allmänt

God lördagkväll på er! Vilket fantastisk väder, älskar sommar ♥ Idag har jag och Mattias varit i Alingsås och kikat i affärer. Kollade på ett par snygga skor som jag tänkte köpa, men upptäckte att de låg lite över min budget om man säger så. Dock lever man bara en gång, plus att det är ett par nike sportskor som typ aldrig går ur tiden + att de är bra för fötterna. Så atteeee... kanske köper dem ändå hehe :)
 
Idag är det inte bara Norges nationaldag, utan även världens bästa brors födelsedag. Börjar känna sig gammal när ens lillebror blir 16.. men är glad att vi blir mer och mer lika mognadsmässigt i alla fall ;-)
 
Kl är 20.00 en lördag, och jag ska strax ge sängen sällskap. Är såå trött nu för tiden, tror jag har något virus i kroppen. Igår la jag mig i sängen när jag kom hem från jobbet och orkade inte röra mig, och vid 20.00 sov jag som en stock med kläder och smink på och vaknade inte förrän strax efter 07 imorse.. haha. Och nu är jag lika trött igen ;) Imorgon är det konfirmation för finfina kusinen Johanna, tagga ytterligare en dag med tårtor och kakor.. mhmm.