lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

En onsdag

Kategori: Allmänt

Hej!! Vet ni vad? Jag har sagt upp mig från VIAB och är numera vikarie på Altorpskolan / extrapersonal hos pappa! Känns så himla bra då jag som sagt fick massa problem med nacke/axlar av att sitta och jobba i monotom arbetsställning hela dagarna. Dessutom är det så himlans kul att vara lärare, och att få skriva på tavlan, haha! Kom ihåg hur kul det var att få skriva på tavlan när man gick i skolan, och nu får (eller inte bara får, utan SKA) jag äntligen göra det! ;)
 
I övrigt är läget med mig hyffsat bra! Jag är supertaggad på hösten faktiskt. Känns riktigt mysigt med frisk luft, färgglada träd, höst-shopping och massa te, filtar, filmer och vänner. Vad som är mindre bra är att jag fortfarande har promlemas med min nacke vilket suger. Men jag har gjort massa roliga saker det senaste så hinner inte fundera allt för mycket på det som tur är :) På valdagen valvakade vi i SSU tillsammans med arbetarpartiet i Herrljunga, och även om jag är jätteglad att de röd-gröna "vann" så är ju valresultatet helt upp och ner. Vad gör liksom SD där?
 
Sen så har det vart lite möten med S och SSU det senaste, och det känns som att vi är ett ganska stabilt gäng som ska ta oss an hösten med utbildningar och aktiviteter, kul! :) Utöver detta har jag hängt med kompisar. Jag och Sandra hade vinkväll en torsdag, hängde med Elin till Liseberg på en konsert med Ebbot och några killar i fredags, och i lördags var det såklart Mörlanda Marknad! På dagen stog jag där för kommunens räkning, och på kvällen var det bugg så jag och tjejerna drog dit och dansade och det blev en väldigt bra kväll! :)
 

Nu framöver blir det mer jobb, politik och vänner. Vill verkligen ha massa myskvällar i höst med god mat och vin.. mmhm. ♥
 
Puss!!!
 
De senaste dagarna