lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

Livet efter studenten

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan! Det var en månad sedan ni sist hörde av mig här, och det har hänt massor vill jag lova. Jag har ju för guds skull tagit studenten!!! Det var en av de bästa dagarna i mitt liv, bara så full med glädje! Efter studenten jobbade jag en vecka och förra veckan och denna veckan är jag ledig. Har hängt massvis med kompisar, firat midsommar och bara haft det gött :)
 
Men den stora frågan är ju ändå; hur känns det att ha tagit studenten?! Jag hade förväntat mig att jag skulle känna någon slags tomhet, att nu var det slut, liksom. Jag trodde även att jag skulle sakna att träffa kompisarna i skolan och såna saker, men icke! Jag känner ingen tomhet och jag träffar ändå vänner varje dag. Snarare känner jag en enorm glädje och lättnad. Jag är jätteglad över alla skolår från förskolan till trean på gymnasiet, men jag saknar det inte ett dugg utan är bara sjukt sugen på allt som framtiden har att erbjuda. Nu är jag liksom fri! Jag har planer inför hösten, men väljer att inte nämna dem här ännu eftersom jag inte vet riktigt hur det blir än. Jobb har jag fått i alla fall, så det känns riktigt gött :)
 
Det har ju som sagt hänt massa de sista veckorna, så väljer att lägga upp lite bilder istället för att skria om allt ;) Ni får dock bara några få bilder från studenten, de är ju så många! Och i övrigt har jag gjort ett litet urval av alla bilder :)
 
Studenten!!!
 
Fick ett stipendium från Lions!
Jag och Linda spenderade en dag i Horla, mysigt!
Vi hade en överraskningsfest för Linda och Helena hemma hos mig eftersom de fyllt 18 men inte haft något kalas, riktigt kul!
Linda är nybliven ägare av ett så kallat spabad, me like!
Midsommar! På dagen firade vi i Hulabäck med lite personer, och på kvällen åkte jag till Åsa. :)
Försökte ta en sån där bild så att alla kommer med hos Åsa, resultatet blev sådär ;)
Nej, alla ölen är inte mina haha ;D
Åsa ägde också en jacuzzi! Tror jag hängde i den i cirka 4 timmar... haha :D
Dagen efter midsommar var jag uppe med tuppen för vi skulle hämta efterlängtade mamma på Landvetter efter att hon spenderat 2 veckor i England! ♥
Bio i Göteborg för några dagar sedan! Såg the bling ring, den var inte den bästa jag sett men helt klart sevärd!
Jag och Frida myste på min altan med sushi, kladdkaka och ganska många liter vatten i förrgår!
 
Har haft ett asbra lov hittills. KRAM ♥