lalaelin

En blogg om mitt liv som ung tjej i en småstad med drömmar om stora världen. Gillar: Shopping, kaffe, kompishäng, resa till nya platser, ärlighet och samhällsfrågor. Ogillar: Stress, inställda planer, ensamhet och Sverige Demokraterna. ÄLSKAR: Havet, familjen, mina vänner och Australien.. Kommer skriva om det mesta och lite till. Puss :) :) :*

My weekend

Kategori: Allmänt

Hej! Då var det måndag - igen. Veckorna springer fram. Inte långt kvar tills studenten nu! Åååh vad jag längtar dit ♥ Och till sommaren. Och till värmen. Och till grönskan.
 
Hur som helst. Jag har haft en bra och lugn helg, har verkligen varit jätteskönt. I fredags var jag och Mattias ute och cyklade jättelänge och spelade in roliga klipp som typ ingen kommer fatta utom vi, haha xD Men det var jättekul, och på hemvägen hyrde vi film och köpte grejer till en supergod chokladmousse. I lördags förmiddag fikade jag med Linda på House of Eden, och vi åt väääärldens godaste silviakaka! Jag brukar vara mest för chokladgrejer, men både jag och Linda tyckte att den var underbar och botten var vit choklad (så välj den om ni ska fika där någon gång). Hur som helst var det supermysigt att bara sitta och prata om allt möjligt :) Resten av dagen pluggade jag, och på kvällen tog jag och Linda en rejäl joggingtur då vi tränar inför ett lopp. Det var asgött att avsluta dagen så och dessutom är det mycket roligare att springa med en kompis :) Och seeeeen på söndagen, det vill säga igår, varvade jag plugg med promenader. Så ja, har haft en jättebra helg (trots lite väl mycket plugg som tynger axlarna). Man måste inte alltid åka någonstans eller hitta på något "extra" för att ha det roligt eller mysigt, det gäller bara att ta vara på det man har så blir det toppen! :)
 
Hoppas ni får en härlig vecka ♥